Over Saskia

GZ-psycholoog, mindfulness- en yogateacher en de oprichtster van
House of Awareness

Over Saskia

Maak kennis met Saskia,

een GZ-psycholoog, mindfulness- en yogateacher en de oprichtster van House of Awareness
0610d310-f71f-490a-ab8c-9d6f3ffcf08b

Foto gemaakt door: lensproducties.nl

Haar missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen een prettig leven te leiden. Als psycholoog binnen de GGZ werkt zij veel met schematherapie, cognitieve gedragstherapie, EMDR en mindfulness. Gedurende haar loopbaan van ruim vijftien jaar gebruikt Saskia evidence based behandelmethoden en helpt ze mensen die worstelen met trauma, angst en depressie hun pijn aan te kijken en vreugde en welzijn te ontwikkelen. 

Tijdens haar zoektocht om met haar eigen levenservaringen om te gaan, ontdekte ze de transformerende kracht van meditatie en psychedelica wat haar aanzette tot het creëren van een plek waar mindfulness, psychedelica en psychologie samenkomen. In 2019 heeft zij daarom House of Awareness opgericht. Hier brengt zij al haar kennis samen en ondersteund ze mensen buiten de GGZ bij een holistische reis naar zelfacceptatie.

Saskia duikt nu verder in de training voor psychedelische therapie. Haar persoonlijke reis met psychedelica, van initiële uitdagingen tot diepgaande inzichten, voedt haar passie om anderen te helpen bij het ervaren van genezing en transformatie, onder andere door op een veilige manier psychedelica te kunnen ervaren. 

Terwijl Saskia haar training voor psychedelische therapie volgt tot oktober 2024, blijft ze toegewijd aan het ontdekken en integreren van verschillende aspecten van zichzelf. Met een achtergrond geworteld in persoonlijke groei, psychologie en de diepgaande impact van meditatie en psychedelica, streeft Saskia ernaar het potentieel voor enorme genezing te delen met degenen die streven naar een vreugdevol leven. Een vreugdevol leven betekent volgens Saskia niet een leven met alleen maar plezier. Het gaat juist over het leven accepteren zoals het is, dat geeft werkelijke vreugde.

Wil je meer weten? Blijf op de hoogte via haar nieuwsbrief!

'Love and compassion are necessities, not luxuries. Without them humanity cannot survive.' - Dalai Lama
Saskia | House of Awareness